Ostoehdot

Ostoehdot Jesaja sportilla

 

Miten me esitämme hinnat ja mitä niihin sisältyy

Ne hinnat jotka esiintyy www.jesajasport.fi sivulla sisältää alv:in 24%. Joissakin tapauksissa hintaan sisältyy myös toimitus (katso tästä toimitusehdot).

 

Tilaukset

Kaikki tilaukset tehdään www.jesajasport.fi kautta. Oston edetessä sinulle ilmoitetaan että olet mukana tässä sopimuksessa kun olet saanut hyväksynnän sähköpostiisi.

 

Jesaja Sport ei tee ostosopimuksia alaikäisten kanssa (18v) ilman huoltajan lupaa. Tällä hetkellä sopimukset voidaan tehdä ainoastaan niiden henkilöitten kanssa jotka asuvat Suomessa. Jos haluat tilata jotain suomen rajojen ulkopuolelle ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kaikki tilaukset käsitellään 24 tunnin kuluessa (normaali työviikko)

 

Maksu

Jesaja Sport tarjoaa monia eri turvallisia maksutapoja, lasku, tili maksu, luottokortti maksun, tai käteisien. Lasku on aina ensimmäinen valinta jollet itse muuta maksu tapaa, ensin vahvistat ostosi ja sitten valitset miten haluat maksaa.

 

Jättämällä tiedot kassalle ja päättää ostos. Päättynyt ostos tarkoittaa että hyväksyt Jesaja Sportin osto ehdot

 

Kortti maksu

Jesaja Sport tarjoaa turvallisia kortti maksuja stripe.com sivuston kautta. Kortti maksu voi tapahtua  Visa tai MasterCard:illa tai PayPalilla.

 

Lasku

Jesaja Sport antaa sinulle mahdollisuuden maksaa laskulla

 

Kun maksat laskulla shoppaat turvallisesti ja helposti. Sinun ei koskaan tarvitse antaa luottokortti tietojasi kenellekään, ja maksat aina tilauksesi ennen toimitusta. Vastaanotetun maksun jälkeen lähetämme pakettisi sinulle Matkahuollon kautta tai Postin avulla. Me ilmoitamme sinulle aina kun tilauksesi on lähtenyt sinulle.

 

Maksuvelvollisuus

Kun ostat useita eri tuotteita olet velvollinen maksamaan annetun hinnan annetussa ajassa. Jos maksu ei ole saavuttanut meitä annetussa ajassa lähetämme sinulle muistutus maksun. Myös odotuskorolla alkaen 24% plus Handels Bankenin viitekorko.

 

Toimitusvauriot

Jesaja Sport on vastuussa rikkoutuneista tavaroista tain niistä jotka katoavat toimituksen aikana. Reklamaatio toimitus vauriosta on tehtävä ajoissa, korkeintaan kuukauden sisällä. Tavaran vastaanottaessa on syytä heti tarkistaa mahdollisista vaurioista. Tarkista pakkaus, älä kuittaa jos pakkaus on vaurioitunut. Toimittajan on merkittävä hänen kopiolleen sekä sinun kopiollesi että pakkaus oli vaurioitunut toimituksen aikana. Tämän jälkeen voit kuitata. Sen jälkeen otat yhteyden Jesaja Sportin asiakaspalveluun

 

Reklamaatio

Jos saamasi tuote ei ole se minkä tilasit tai tuotteen kuvaus ei suosinut odotuksiasi voit palauttaa tuotteen meille. Ainoastaan alkuperäisiä vikoja otetaan huomioon reklamaatiokunnalta, mutta ei hyväksy normaalia hiertymistä. Vauriot jotka ovat saaneet aikansa työkaluista eivät myöskään ole korvauksellisia.

 

Takuu

Kaikilla tuotteilla Jesaja Sortilla on ainakin yhden vuoden takuu riippuen tuotteesta (tyyppivikoja yms.) Ota yhteys meihin mahdollisesti SUP lautojen, Leija varustuksen, Kajakkien tai Kanoottien. Vauriot jotka ovat saaneet aikansa työkaluista eivät myöskään ole korvauksellisia.

 

Toimituskulut

Leijat, Leijalaudat lähetetään Matkahuollon kautta suoraan ovelle valmistajalta. Matkahuollon lähetykset kulkevat matkahuollon hinnaston mukaan.

 

Kajakit ja Kanootit tulevat haetuiksi varastoltamme sovittuun aikaan. Kajakkien tai kanoottien toimitus voidaan hoitaa maksua vastaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jos haluat tietää lisää hinnastostamme

 

SUP laudat tulevat haetuiksi varastoltamme sovittuun aikaan. Tai kotiin tuotuna 50€ maksua vastaan Suomessa.

 

Palautus

Palautuksen aikana olet vastuussa tuotteesta sillä tuote ei saa vahingoittua toimituksen aikana. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja pitää olla pakattuna alkuperäis pakkaukseen jos sellainen oli olemassa, myös etiketit sun muut paketin mukana tulleet laput on palautettava tuotteen mukana.

 

On tärkeää että pakkauksessa käytetään teippiä tai muuta vastaavaa mutta se ei saa tulla kosketuksiin tuotteen kanssa.

 

Olet itse vastuussa palautus hinnasta ja palautuksesta koskien kanoottia tai kajakkia Kiitolinja toimitus on noin 280€ sis. alv. Palautus maksu Leijoille ja Leija laudoille lähetetään matkahuollon mukana jolloin hinnaksi tulee noin 30-50€

 

Meillä on 30 päivän palautusoikeus

 

Mahdollistaakseen palautuksen tulee sinun olla valmis näyttämään todistus ostoksestasi, suosittelemme säästämään kuitin ostoksestasi. Lisä tiedon saamiseksi palautukseen liittyen löydät Jesaja Sportin asiakaspalvelusta.

 

Vetäytymis oikeus

Siitä päivästä lähtien kun olet vastaanottanut tuotteesi sinulla on 60 päivää aikaa perua ostoksesi. Sinulla on oikeus palauttaa yksittäisiä tuotteita tai koko tilaus jos et ole tyytyväinen. Muista että tuotteen pitää olla käyttökelpoinen ja pakattuna alkuperäis pakkaukseen. Sinä olet vastuussa palautuksen hinnasta. Huomioi myös että sinulla on ekonominen vastuu siitä että tuote palautuu meille. Jos haluat vaihtaa tuotteen , esimerkiksi eri väriseksi voit tehdä niin helposti palauttamalla tuotteesi meille ja tilaamalla uuden www.jesajasport,fi sivulta

 

Palautus tai reklamaation kampanja-tuotteista

Kampanja-tuotteen palautuksen tai reklamaation yhteydessä, jos olet käyttänyt alennus koodia tai tositetta sinulle toimitetaan samanarvoinen tuote takaisinkin. Rahojen palautuksessa maksetaan samalla pois se osio joka näkyy kuitillasi.

 

Vetäytymis oikeuden erikoisuudet

Pidemmän matkan sopimusten ja kotimyynti sopimusten ohella sinulla ei ole varaa peruas ostostasi jos ostat ruokatarvikkeita kuten esim. energiapatukoita tai muita ruuaksi luokiteltuja tuotteita.

 

Kuluttajasnsuoja

 

Nämä osto suhteet ovat muokattavissa niiden sopimusten ohella jossa sinä kuluttajana teet kaupat Jesaja Sport OY:n kanssa ottaakseen kokoon sinun kiinnostuksen asiakkaana käytetään kuluttajalaissa 0000000 Pitkänmatkan- ja koti myynti lain  0000000 kuin myös Yhteystieto lain 0000000 ostojen ohessa www.jesajaport.fi sivulta.

 

Ylivoimaninen Este

Tapahtumia ulkoisissa oloissa Jesaja Sportin ulkopuolella kuten esimerkiksi lainsäädäntö, virkavalta, lakko, blokkaus, sabotaasi, sota, terrorismi, tulipalo, tulva tai muu katastrofi on Jesaja Sportilla velvollisuus lykätä toimitusta eteenpäin. Jos sellainen myöhästyminen nousee yli 2kk mittaiseksi on sinulla oikeus perua kauppa ilman että sinun tarvitsee maksaa mitään takaisin.

 

Yhteystiedot

Jesaja Sport on vastuussa niistä yhteystiedoista jotka heille annetaan oston ohessa. Sopimuksen hyväksymisen ohessa olet sitä mieltä että Jesaja Sport saa tallentaa sinun yhteystietosi, voidakseen helpommin olla mahdollisessa ostossa tulevaisuudessakin. Voit asiakkaana olla mukana ottamassa kantaa tallennettuihin yhteystietoihin, voit joko muuttaa niitä tai poistaa ne kokonaan. Voit myös ottaa takaisin tietosi joitakin tajouksia kohtaan.

 

Hinta- ja tuotetiedot

Mahdollisissa vääryyksissä varasto statukseen ja hintaan osoitettuna Jesaja Sport on oikeutettu hylkäämään tilauksesi. Jos tuote on jo loppunut tai jotain syystä ei ole saatavilla eivät Jesaja Sport ole vastuussa hankkia kyseistä tuotetta mutta voivat ehdottaa vaihtoehtoista tuotetta. Kaikki kuva tiedote pitää tapahtua illustraation avulla eikä voi tuottaa tarkaa kuvaa tuotteesta ja sen saatavuudesta.

 

Keksit

Jesaja Sport käyttää keksejä, yksi keksi on pieni teksti tiedosto jonka selaimesi tallentaa jotta voit käyttää kaikkia toimintoja esim oston yhteydessä. Käytämme joskus keksejä parantaaksemme nettisivujamme ja muokkailemaan niitä kuluttajalle spoivaksi.

 

Arvostelut

Jättämällä arvostelun tuotteiden alle Jesaja Sportilla annat myös Jesaja Sportille luvan julkaista arvostelusi muille medioille. Jesaja Sport ei takaa poistavansa tai muokkaavansa arvosteluasi.

 

Muuta

Me noudatamme yleistä reklamaatio lautakunnan suosituksia ja suomen lakia mahdollisten ongelmien sattuessa

 

Me pidämme oikeuden että voimme perua ostoksen, riippumatta siitä mitä vikaa tuotteessa on esim. teknisiä ongelmia. Mahdollisen väärän informaation ohessa sinulla on oikeus perua tilauksesi  viittaamalla kuluttajalakiin. Sinulla on silloin tietenkin palautusoikus ja saat rahasi takaisin sekä tuotteesta että toimituksesta jos et ole tyytyväinen. Jos saa tuotteen mitä ei ole tilannut on velvollisuutesi palauttaa tuotteen reklamaation ja kuluttajalain mukaan.

 

Kysymyksiä koskien näitä ehtoja tai maksutapa oikeus, vetäytymis oikeus, reklamaation, toimitus vaurioiden tai muun kanssa, ota yhteys Jesaja Sportin asiakaspalvelusta. Yhteystiedot asiakaspalveluun löydät täältä: www.jesajasport.fi